top of page

Gezichtsbehandelingen
Schoonheidssalon 

DDP social media-Gebruikte foto's-7.2 Milk + Tonic.jpg

Detox

Een diepe reiniging gericht op het vergroten van cel Vitaliteit dankzij de aanwezigheid van CELL DETOXIUM, een ontgiftende actief ingrediënten complex die de levenskracht van de cellen verhoogt. Voor alle huidtypen geschikt.

DDP social media-Gebruikte foto's-6. Moisturising.png

Moisturising

De hydraterende gezichtsbehandeling voor een droge huid. De producten zijn versterkt met het hyalu4plump complex. Het doel van de behandeling is de huid intensief hydrateren. Voor de Moisturising behandeling bevat het 51+3 Hyalu complex een verhoogde concentratie van hyaluronzuur en ceramiden.

IMG_4960.jpg

Icon Time

Wat je biologische leeftijd ook is, ICON Time heeft een oplossing die past bij elke fase in je leven. Biorevitalisering van de cellen en bescherming van de supportstructuren van de huid: een intensieve anti-age behandeling, speciaal om rimpels en het verlies aan veerkracht te bestrijden. Verrijkt met de kostbare, stimulerende eigenschappen van zilver, goud en platina.

Withlight™-IMG_7048.jpg

Whitelight

Last van pigmentvlekken en een grauwe huid? Whitelight is een intensieve behandeling die de huid verheldert, verlicht, vlekken vermindert en tekenen van veroudering tegengaat!

Fillift

Een anti-age behandeling geïnspireerd door de esthetische geneeskunde. Versterkt met Collalift 18, voor bescherming van het collageen. Een krachtige behandeling om diepe rimpels en expressielijnen te verminderen.

Fillift Ko-Kobido Massage

Kobido massage is een Japanse techniek voor gezicht, hoofd en decolleté en betekent letterlijk " het pad van de schoonheid'. De massage verbetert de bloedcirculatie zodat er meer zuurstof naar de cellen stroomt. Elk deeltje, van kruin tot schouder, wordt met specifieke en aangepaste technieken onder handen genomen!

Ervaar het zelf!

Resurface_Diego_dalla_parma_Rozengeurenmaneschijnsalon.png

Resurface

RESURFACE is een innovatieve, geijkte en nauwkeurige dermale regeneratieprocedure die gecertificeerde, professionele en merkbaar zichtbare resultaten oplevert, zonder onaangename bijwerkingen of duidelijke ontstekingsprocessen. Verrijkt met REVIVYL™.

Huidvernieuwend

Een facial die rimpels, onregelmatigheden en acnelittekens zichtbaar doet verminderen. Voor de gevoelige, delicate huid. Deze behandeling kan in kuurvorm, een reeks van 6 wekelijkse behandelingen om de 10 dagen of een "Fresh up" behandeling.

Ervaar het zelf!

PHOTO-2023-06-14-11-21-06 3.jpg

Lenitivo Soothing

Multi actieve gezichtsbehandeling om de huidbarrière te versterken en de gevoelige, hyper reactieve fragiele huid te kalmeren. Voor de gevoelige huid of huid die gevoelig is voor externe agressors. Daarnaast vermindert roodheid. Speciaal geformuleerd om een hoge tolerantie en comfort te bieden, zelfs voor een extreem gevoelige huid zoals een huid die bijvoorbeeld is aangetast door kankerbehandelingen. Ook geschikt voor zwangere vrouwen met een gevoelige huid.

Ervaar het zelf!

bottom of page