top of page
Branding shoot Rozengeur & Manenschijn-DSC05909.jpg

Over mij

Linda Dekkers

Even een moment van rust, even nergens aan denken, even lekker ontspannen….

Dat staat bij mij in de schoonheidssalon op nummer 1!

Ik ben Linda (1983), samenwonend met Martijn en moeder van 4 kids. Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. 

 

Nadat ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste heb afgerond ben ik sinds 2021 eigenaresse van Rozengeur & Maneschijn. Ik wilde graag mijn passie voor beauty en ontspanning over brengen op anderen en dat heeft ertoe geleid dat ik voor mezelf wilde starten, met een salon aan huis. Dit is ook nog eens perfect te combineren met mijn opgroeiende kinderen. 

De huid is veeleisend. Dit veroorzaken we zelf met onze levensstijl. Tel maar eens uit hoeveel stressfactoren de huid op een dag tegenkomt: zon, luchtvervuiling, beeldschermstraling enz enz.

 

Bij Rozengeur & Maneschijn worden de juiste producten gebruikt om uw huid weer mooi in balans te brengen. Na de eerste behandeling kan ik u een goed advies geven over welke producten de juiste (huid)balans kunnen vasthouden. Tijdens behandelingen  gebruik ik de producten van het merk Diego Dalla Palma. In mijn salon zijn er natuurlijk ook veel producten verkrijgbaar van dit merk. 

Verder vind ik het erg leuk om nieuwe dingen te leren en trainingen te volgen, zo blijf ik goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van huidverbetering.

 

Door deze trainingen wordt het assortiment aan gezichtsbehandelingen en massages ook steeds uitgebreider en ontstaan er steeds meer verschillende mogelijkheden tot verbetering van de huid.

Houd mijn site en de socials dus goed in de gaten :).

 

Tot snel bij Rozengeur & Maneschijn!

Liefs, Linda

Branding shoot Rozengeur & Manenschijn-DSC05899.jpg
bottom of page